Informació
  • Lack of access rights - File '/media/k2/items/cache/e3469a2897f15353d6661ba4336fbd93_S.jpg'

Avís Legal

Clàusula d'exempció de responsabilitat

La pàgina web de l'Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia (d’ara endavant, IMAB) pretén fomentar l'accés dels ciutadans/es a la informació relativa a les iniciatives, serveis i polítiques en general de l’IMAB. Els empleats municipals responsables del manteniment de la pàgina, tenen com a objectiu vetllar per l'actualització i exactitud d'aquesta informació i procuraran corregir els errors que se'ns assenyalen. No obstant això, l'IMAB no assumeix cap responsabilitat en relació amb el material inclòs en aquestes pàgines.

Aquest material:
  • Consisteix únicament en informació pública de caràcter general.
  • No ofereix necessàriament informació exhaustiva, completa, exacta o actualitzada.
  • Conté en algunes ocasions enllaços a pàgines externes sobre les que els serveis municipals no tenen cap control i respecte de les quals declinen tota responsabilitat.
  • No ofereix assessorament professional, jurídic o tècnic, per la qual cosa, si desitja efectuar una consulta d'aquest tipus, ha de dirigir-se sempre a un professional degudament qualificat. Cal tenir en compte que no es pot garantir que un document disponible en línia reprodueixi exactament un text adoptat oficialment doncs pot haver alteracions realitzades involuntàriament o forçades per persones no autoritzades. Així doncs únicament es consideren autèntics els documents de l'IMAB publicats als butlletins oficials.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política