Novetats

Costa azul
Costa azul
Mamen Sánchez
Espasa, 2020
N SAN cos

Juliol de 1956. El primer ministre belga Achille van Acker ho té tot organitzat: ha pres les mesures necessàries perquè els ciutadans gaudisquen de 12 setmanes de festa i ja té preparada la seua caseta del llac on té planejat passar unes idíl·liques vacances. No obstant això, una inesperada amenaça se cern sobre aquest pla impecable. Una amenaça que pot fer trontollar-se els fonaments sobre els quals descansen els pilars de l'Estat: la mateixa monarquia.
Segons es rumoreja en tot el país, des de les perruqueries als despatxos oficials, el jove rei Balduino, tímid i solter, manté un romanç amb la seua madrastra Lilian de Rethy. No hi ha cap certesa, però sí preocupants indicis. La situació es torna crítica quan els dos sospitosos realitzen un viatge a la Costa Blava. El ministre, per a immens disgust de la seua dona, haurà de posposar els seus plans i organitzar tota una missió d'espionatge, enviant a Niça al millor superagent secret, l'inefable Pierlot.
En principi, res pot eixir malament i, no obstant això, la missió es converteix en un pur disbarat quan, en el ben traçat pla de Pierlot per a espiar a la real parella, es creua una aristocràtica dona, lamentablement tan bella com intrigant.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política