23 d'abril Les Biblioteques celebrem el Dia del Llibre


CONTES, FESTA, TEATRE, MÚSICA... per celebrar el Dia del Llibre!


Amb Rebombori Cultural i Trobadorets, i amb la gent a qui li agrada contar històries. Gaudirem d'una sessió continuada de contes, rondalles, teatres i cançons per a tots els públics.

PROGRAMA:

11 h: Marató de contes

12 h: Leo-León, de Rebombori Cultural. Una sessió de narracions que apropen la lectura i els llibres al públic infantil ("El leon que no sabia leer") o també contes per treballar i fomentar la igualtat ("Las dos princesas", "El pirata adivinanzas"). Contes i cançons originals de Rebombori!!!

13 h: Marató de contes (fins les 14h)

17 h: Marató de contes    

18 h: El petit príncep. Teatre. [Amparito va dibuixar una boa devorant un elefant. És un barret! Van exclamar tots. Per això, la narradora, va deixar la seua passió per dibuixar i es va convertir en pilot d'avió. Un dia l'avió d'Amparito va tenir una avaria i caigué enmig del desert. Allí, enmig del no res, la nostra narradora es trobarà amb un personatge molt particular, un petit príncep que diu acaba d'arribar del llunyà planetoide B612.
A partir d'aquest encontre coneixerem las aventures del petit príncep, els planetes més extravagants i el seu particulars habitants!]

19 h: Marató de contes

19:30 h: Trobadorets. Concert de música popular i familiar en valencià. 


Una jornada completa i festiva dedicada a eixe gran amic: el Llibre!


En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política