RENOVACIONS I RESERVES

Sempre que no s’haja sobrepassat el termini de la devolució i que no estiga reservat per un altre usuari, podeu sol·licitar la renovació del préstec de llibres i revistes per telèfon (la resta de materials no admet renovacions).

De la mateixa manera, si us interessa un document que està prestat, podeu sol·licitar-ne la reserva. Quan el document reservat arribe a la biblioteca, s'emetrà un avís, via missatge de text o per correu electrònic. Les reserves s’anul·laran passats tres dies des que les biblioteques n’hagen avisat la persona interessada sense que aquesta els retire. Cada usuari podrà reservar un màxim de 4 documents, i cada document podrà ser reservat per 4 usuaris, respectant-se el torn de les reserves.

Les reserves es poden fer:

  • - Per telèfon: al número 96 295 95 55. Caldrà tindre a mà el carnet i els codis dels documents dels quals sol·liciteu la reserva.

  • - En persona: al mateix servei de préstec de la biblioteca.

Les renovacions es poden fer:

  • - Per telèfon: al número 96 295 95 55. Caldrà tindre a mà el carnet i els codis dels documents dels quals sol·liciteu la renovació. 

  • - En persona: al mateix servei de préstec de la biblioteca.

  • - Per Internet, per a la qual cosa necessiteu conéixer la vostra clau d’accés (si no la sabeu, podeu preguntar-la a la vostra biblioteca). Amb aquesta clau, podeu fer accedir al “Catàleg”, on trobareu, a la part dreta de la pantalla, l'opció de Consultar documents en préstec i renovar documents en préstec.
 

 Catàleg 
En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política