Presentació del Portal de la Memòria Democràtica de Gandia

Una vegada incorporat l'Arxiu Històric del Partit Judicial de Gandia al nostre Arxiu Municipal podem oferir, en una primera passa, un Portal de Memòria Democràtica amb la sèrie digitalitzada de Responsabilitats Polítiques, una de les més significatives d'aquest fons. Tot això amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, Participació Ciutadana, Qualitat i Memòria Democràtica.
Amb l'accés públic a aquesta documentació comencem a donar compliment a la legislació sobre memòria democràtica en recordar i valorar aquelles persones que van patir amb especial intensitat les conseqüències tràgiques d'una guerra civil.

En aquest Portal de Memoria Democrática podreu trobar els expedients dels veïns de Gandia (Beniopa i Benipeixcar incloses), consultables a través d'una relació nominal dels afectats. En el futur esperem poder posar més informació a l'abast en aquesta mateixa url, sobretot de les poblacions de la comarca, així com possibilitar la consulta física, 'in situ', del conjunt de l'arxiu judicial.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política