Informació
  • Lack of access rights - File '/media/k2/items/cache/e3469a2897f15353d6661ba4336fbd93_S.jpg'

"Grans obres, grans traduccions" - cicle literari -

Presentació i tertúlia al voltant de l’assaig de Michel de Montaigne “Diari de viatge” – amb pròleg i traducció de Vicent Alonso-.

En el context d’una Gandia literària, l’IMAB ha organitzat el que representa el primer acte del nou cicle “Grans obres, grans traduccions”, que es desplegarà al llarg de tot l’any. 

 

El cicle l'encetem amb l’acte de presentació i tertúlia al voltant de l’assaig de Michel de Montaigne “Diari de viatge” –amb pròleg i traducció de Vicent Alonso-.

 

Els escriptors Ignasi Mora i Vicent Alonso presentaran el traductor i la traducció respectivament. Continuarem amb una tertúlia sobre el contingut de l’obra de De Montaigne, un dels clàssics europeus més importants que ja tenim a l'abast en la nostra llengua. 

 

Diari de viatge: http://www.vicentalonso.com/principal.htm



Dijous, 3 de maig de 2012 
19 h
Jardí de la Casa de la Marquesa (Germanies, 13 · Gandia).

 

Organitza: IMAB-Ciutat literària
Tel: 96 295 95 85
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-decoration: none; color: rgb(97, 60, 166); ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política