Informació
  • Lack of access rights - File '/media/k2/items/cache/e3469a2897f15353d6661ba4336fbd93_S.jpg'

Exposició 'Ausiàs March. Cor Salvatge'

El dimecres 23 de novembre a les 19 hores, a la Sala Coll Alas, s'inaugura l'exposició itinerant 'Ausiàs March, cor salvatge' que mostra la trajectòria vital del poeta europeu més important del segle XV.
Exposició Ausiàs March, cor salvatge

El dimecres 23 de novembre a les 19 hores s?inaugura l'exposició itinerant 'Ausiàs March, cor salvatge' que mostra la trajectòria vital del poeta europeu més important del segle XV.
 
L'exposició es compon de diversos panells que narren la vida del poeta, la seua vinculació amb la cort d'Alfons el Magnànim, les seues expedicions per la Mediterrània, els seus dos matrimonis, el primer d'ells amb Isabel Martorell, germana de l'autor del Tirant. També s'hi exposen maquetes, ceràmiques, facsímils, elements de la falconeria (el poeta i senyor de Beniarjó fou nomenat falconer major del Regne) i un video que mostra com eren els palaus de l'època.

Originalment comissariada per Robert Archer (catedràtic del departament d'Hispàniques del King's College de Londres, i un dels especialistes més reconeguts en l'obra de March) i Eduard Mira (professor de sociologia de la Universitat d'Alacant), l'exposició ha estat adaptada pel gerent de l'IMAB, Àlvar Garcia.

 

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política