Document del mes d'octubre: una breu història de les nostres televisions locals amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

L'Assemblea General de les Nacions Unides celebra cada any, el 27 d'octubre, el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. L'any 2005, la Conferència General de la UNESCO va dedicar aquest dia a la salvaguarda i la conservació de les imatges en moviment.
Com un botó de mostra d'aquest immens patrimoni, de conservació complexa i treballosa, us fem a les mans i als ulls una breu història de la televisió a Gandia i la Safor. Un reportatge que van confegir els professionals de TeleSafor per celebrar el seu primer aniversari l'any 1994. S'hi inclouen imatges de Tele Safor, Canal 5, Tossal Visió i TeleSafor. Podem veure, en els seus inicis, alguns dels professionals dels mitjans audiovisuals, avui consagrats, en el que podríem considerar, en realitat la prehistòria del periodisme televisiu comarcal.
 
L'Arxiu Històric de la Ciutat de Gandia conserva, per un costat, una col·lecció de materials audiovisuals municipals i, de l'altra, una part important de l'Arxiu de Gandia Televisió, el qual integra, al seu torn, l'antic arxiu de TeleSafor, entitat privada predecessora de GTV.

L'accés al document del mes i altres materials audiovisuals ací.


Títol: Història de la Televisió a Gandia i la Safor
Producció: Tele Safor
Fons: Gandia TV
Durada: 00:03:19
Datació: juliol de 1994
Signatura: CDC-0414/0019
Suport: digital
Format/Norma: PAL DV, 720x576, 25 fps, Inferior, 48 kHz, 16 bits, Estéreo


Totes les fotos del mes  

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política