ARXIU HISTÒRIC DE GANDIA

El nostre arxiu històric treballa dia a dia per tal d’oferir-vos un ventall d’informacions ample i atractiu a través de la web, tot tenint com a eix el patrimoni documental de la Ciutat de Gandia i la comarca de la Safor.

A més de les formes diverses d’entrar en contacte amb nosaltres, trobareu una relació dels serveis, a més de les novetats i activitats que van produint-se en el nostre esdevenir que és el dels arxius. Tanmateix, la nostra missió no és tant la de fer accions puntuals, que també, sinó la de fer-vos accessibles els nostres abundants tresors documentals i la informació que contenen. Per això, l’apartat central no pot ser un altre que el dels fons i col·leccions, en la catalogació dels quals hi treballem amb especial intensitat durant els darrers anys.

Mitjançant les exposicions virtuals, les publicacions i els textos tindreu accés a imatges i seleccions documentals agrupades temàticament. Com que gestionem un fons bibliogràfic municipal també us oferim algunes publicacions a la venda, les quals no es troben en circulació comercial. Entre els textos -que anomenem d'interés- hi ha dossiers, comunicacions i ponències en jornades professionals així com fullets sobre temes expositius i d’interés local.

La Biblioteca Històrica i dels Clàssics ofereix el complement perfecte del fons documental, ja que es tracta d’una biblioteca especialitzada en temes locals i autors clàssics, que connecta la Xarxa Municipal de Biblioteques amb l’Arxiu Històric i a l’inrevés.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política